Helpen bij het jeugdranglijst toernooi 14 en 15 december

Hallo leden en ouders en bekenden,

Op zaterdag 14 december en zondag 15 december 2019 organiseert de tttv Assen weer het jaarlijks terugkerende jeugdranglijst toernooi in sporthal de Spreng. Dit is altijd een prachtig evenement voor alle jeugdleden uit Nederland met een B en C licentie.

Om dit toernooi te kunnen organiseren heeft de club een aantal mensen nodig die mee helpen om de tafels op te zetten en op te ruimen en meehelpen als tafelcommissaris.

Wie wil er meehelpen om op vrijdagavond 13 december om 19.00 uur en op zondagmiddag 15 december om ongeveer 17.00 uur de tafels op te zetten en op te ruimen ? Je kunt je naam doorgeven aan Andries Cats of je naam op de opgave lijst in de kantine opschrijven.

Wie wil er mee helpen als tafelcommissaris op  zaterdag 14 december en/of zondag 15 december ? Opgave weer bij Andries Cats of je naam opschrijven op de opgave lijst.

Alvast bedankt,

Andries Cats