Helpen bij het organiseren van de Noordelijke Kampioenschappen op 25 mei 2019.

Voor het tweede jaar organiseert de t.t.v. Assen de Noordelijke Kampioenschappen tafeltennis voor jeugd en senioren op zaterdag 25 mei a.s. . Vorig jaar was dit een erg succesvol -en gezellig evenement waar door een groot aantal senioren en jeugdleden gestreden werd om de titels.

Na afloop van het toernooi werd door vele spelers, ouders en mensen van de organisatie gebarbecued.

Door het organiseren van dit toernooi m.b.v. vele vrijwilligers werd de kas van de t.t.v. Assen ook nog eens gespekt, waar wij later als club weer activiteiten voor de leden hebben kunnen organiseren.

Voor de organisatie van het toernooi hebben wij een groot aantal vrijwilligers nodig. Op vrijdagavond 24 mei vanaf 19.00 uur en op zaterdag 25 mei na afloop van het toernooi (ongeveer 17.30 uur). Het zou erg fijn zijn als per keer een tiental vrijwilligers zich beschikbaar zou stellen voor het klaarzetten -en opruimen van de tafels, telborden, tafels en stoelen en de afrastering.

Op de toernooi dag zelf zou het fijn zijn dat een achttal vrijwilligers zich beschikbaar stelt als tafel commissaris. Dit houdt in het kort in het in de gaten houden dat de wedstrijden op tijd gespeeld worden, dat de wedstrijd briefjes op tijd bij jou ingeleverd worden en dat deze gebracht worden door jou naar de wedstrijdleiding. Als we dit met een achttal mensen doen , dan kunnen we regelmatig afwisselen, zodat je pauze hebt om te eten en drinken en misschien tijd hebt om zo nu en dan wedstrijden te bekijken. Graag om 9.00 uur aanwezig voor uitleg en taakverdeling.

Voor de vrijwilligers worden gratis consumpties en eten verstrekt en zij kunnen na afloop van het toernooi gratis met de barbecue meedoen.

Opgave kan per mail of telefonisch en op een formulier wat wij ophangen in de kantine in de Spreng vanaf donderdag 2 mei 2019.

Opgave bij Menno Haeck of Andries Cats

Menno Haeck – mennohaeck@home.nl –  06-43216290 ( wordt bijna niet opgenomen).

Andries Cats – a.cats01@kpnmail.nl – 06-19999696 of 06-29502247

Iedereen alvast bedankt en met vriendelijke groeten,

Menno Haeck en Andries Cats