Aanmelden

Geweldig dat je bij onze tafeltennisvereniging terecht bent gekomen. Wist je dat je alvorens besluit lid te worden vier keer vrijblijvend mee kunt trainen!

Via onderstaand webformulier kun je direct online lidmaatschap aanvragen bij TTV Assen. Ben je nog geen 18 jaar? Download dan het inschrijfformulier en laat deze invullen en ondertekenen door je ouders of verzorgers.

Online inschrijfformulier:

Wilt u competitie spelen?

Captcha

*In de ledenvergadering is besloten tot automatische incasso van de contributie en competitietoeslag in vier termijnen en tevens automatische incasso van inschrijfgelden bij deelname aan toernooien en andere activiteiten. Wanneer u uw bankrekeningnummer invult gaat u akkoord met automatische incasso. Indien u niet akkoord gaat met automatisch incasso, zijn wij genoodzaakt per seizoen een bedrag van € 5,- euro aan administratiekosten in rekening te brengen!

Met het indienen van het online inschrijfformulier verklaart indiener lid te willen worden van TTV Assen voor minimaal drie maanden en is bereid de hiervoor verschuldigde kosten te vergoeden. Opzegging van het lidmaatschap dient twee maanden voor het verstrijken van een kwartaal ingediend te worden bij de penningmeester. Voor opzegging van het lidmaatschap kunt u gebruik maken van het online opzegformulier.

Bij inschrijving is naast de clubcontributie tevens bondscontributie en, bij inschrijving voor competitie, competitietoeslag verschuldigd. De bondscontributie wordt vastgesteld door de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Informatie over de contributies kunt u hier vinden.