Jeugd 1 wint met zeven drie van Vinkhuizen.

Gepubliceerd op: 30-11-2017

In een uitwedstrijd tegen Vinkhuizen wist jeugd 1 vandaag met zeven drie te winnen. Lukas scoorde een verdienstelijke hattrick en de andere twee, Jerrie en Rick wonnen er beide twee.

Een gehavend jeugd 3 verliest met 8-2. In het derde jeugdteam kampten ze vandaag met ziekte en verhindering. Zodoende werd er met twee man afgereisd naar Franeker. Een dikke nederlaag was het gevolg. Ryan hield knap stand en won er twee. Invaller Sander beet drie keer in het stof.

Team vier verliest met 6-4 van NATTC1. Jawel, verloren maar toch een zeer verdienstelijk resultaat tegen het eerste team van Nieuw-Amsterdam. Lars en Niek wonnen samen knap het dubbel na een drie nul achterstand. En dat gaf de moed door te knokken. Niek wist uiteindelijk ook nog een enkel te winnen, onder andere door een spannende game met 22-20 naar zich toe te trekken!!! En Gijs pakte goed twee enkelwedstrijden.

Op de foto: aktiefoto van Jerrie (foto Henk Hommes)