Sinterklaas doet ttv Assen aan.

Gepubliceerd op: 30-11-2017

Wat zijn we weer vereerd, ook dit jaar kwam Sinterklaas met zijn trouwe Piet weer langs op de club. Alle kinderen moesten een voor een weer naar voren komen en kregen wijze woorden van de Sint. Dat de Sint een dagje ouder wordt, is wel te merken, vooral toen bleek dat hij werkelijk dacht dat gekleurde vlekjes in de nek van een van de oudere jeugdspeler, (we zullen zijn naam hier niet noemen ;) ) duiden op afdrukken van tafeltennisballetjes. Zwarte Piet, de trouwe metgezel van de Sint, ondersteunde Sint weer goed en liet dit jaar ook duidelijk blijken welke voetbalclubs wel of niet zijn goedkeuring kunnen wegdragen.

Bedankt Sinterklaas voor uw bezoek, en de heerlijke chocoladeletters en tot volgend jaar!!