Het eerste jeugdteam boekt mooie winst in Friesland.

Gepubliceerd op: 31-01-2018

Het eerste jeugdteam wist ondanks het gemis van Rick een mooie overwinning te behalen op het 1e team van Delta Impuls. Jerrie beet de spits af en wist direct de eerste punt binnen te halen. Hierna was Casper aan de beurt die in zijn debuut voor het 1e team ook met zijn tegenstander wist af te reken. Pelle viel in voor Rick en had duidelijk last van zenuwen. Hij haalde helaas niet zijn niveau in deze wedstrijd en verloor de wedstrijd. Hierna speelde Jerrie en Casper een solide dubbel en zijn als Drentse kampioenen nog ongeslagen in deze discipline. Omdat Pelle ook met het 2e team nog moest spelen was hij tweemaal aan de beurt. Hij wist zijn laatste wedstrijd nog knap te winnen en haalde hiermee een mooie punt voor het team. Hierna kwam Casper weer in actie. Zijn tegenstander was 2 koppen groter maar was ondergeschikt aan Caspers spel die al snel door had waar de zwakte van zijn tegenstander lag. Al was de 4e en beslissende set met 18-16 enorm spannend. Jerrie had intussen weer een poosje op de bank gezeten en moest weer even warm draaien. Als zijn spel eenmaal loopt dan is hij onverslaanbaar. 6-2 voor inmiddels. Casper had met de hoogstgeplaatste tegenstandster weinig problemen en wist snel 3-0 op de borden te brengen. Jerrie liet nog in de laatste wedstrijd zijn klasse zien en de buit was met 8-2 binnen. Volgende week thuis tegen Groningen. Ze zijn er klaar voor! En dat geldt ook voor coach Geert, die tevreden kan terugkijken op de prestaties van z’n team.