Sponsoren

Wilt u onze tafeltennisvereniging steunen, en tegelijkertijd meer bekendheid verwerven? Dat kan!

TTV Assen is de grootste tafeltennisvereniging in Assen, en heeft teams op regionaal (sinds kort betreft dit binnen het tafeltennis de provincies Friesland, Groningen en Drenthe) en tot vorig seizoen zelfs op de landelijk niveau uitkomen.

Via onderstaande mogelijkheden kunt u ons sponsoren.

Optie 1: Reclamebord
Een reclamebord met de afmetingen van 1.50 m x 0.50 m. Het bord zal in de sportzaal worden geplaatst.

Tarief: € 150,-

De eenmalige aanmaakkosten van een reclamebord (momenteel circa € 100,-) is voor rekening van de sponsor.

Optie 2: Adverteren op onze website
Op de website www.ttvassen.nl. Uw bedrijvenlogo zal doorlopend op de website zichtbaar zijn. Via de website bestaat de mogelijkheid door te linken naar uw eigen website. Onze website wordt dagelijks ongeveer 125 keer bekeken.

Tarief: € 150,-

Optie 3: Combinatie van optie 1 & 2
Combinatiepakket van reclamebord en een advertentie op de website.

Tarief: € 250,-

Heeft u andere sponsoring ideeën voor ogen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via hussels@home.nl of 06-50272941.

Wat kunt u verder verwachten als sponsor van TTV Assen?

In de maand april zal TTV Assen een gezellige bijeenkomst organiseren voor alle adverteerders.Op deze bijeenkomst zullen de resultaten van het afgelopen seizoen worden gemeld en plannen voor het volgende seizoen worden gepresenteerd. Wij hopen u graag als sponsor van onze club te verwelkomen!