Vereniging

Hartelijk welkom bij tafeltennisvereniging Assen (TTV Assen). De vereniging waar sportieve ambities en gezelligheid voorop staan! Bij TTV Assen wordt de snelste balsport ter wereld beoefend. Een balsport waar naast een snelle handelingssnelheid ook een groot beroep wordt gedaan op mentale krachten en slimmigheid, en dat maakt de sport zeer uitdagend! Het is dan ook niet voor niets de meest beoefende en meest bekeken sport in China (zie ook ‘Media – Videos).

Onze club is gevestigd in sporthal De Spreng waar wij naast een speelzaal ook beschikken over een kantine. Op dit moment speelt ons 1e team in de landelijke 2e divisie. Naast 5 senioren teams en 4 jeugd teams nemen we met 3 teams deel aan de Assense bedrijven competitie.

TTV Assen kenmerkt zich door plaats te bieden aan zowel prestatief als recreatief tafeltennis. Naast de sport speelt gezelligheid bij ons een belangrijke rol. Zo organiseren wij naast het tafeltennis tal van andere activiteiten, zoals darten, barbeque'en, jeugduitjes enz. Naast de clubkampioenschappen en de familiedag behoren deze activiteiten tot de hoogtepunten van het jaar, aangezien dan vrijwel alle leden meedoen.De vereniging is er voor iedereen, jong en oud. Ons jongste lid is 6 jaar oud en ons oudste lid zelfs 83!!.

Hebben wij je interesse gewekt? We hopen van wel! Je kunt bij ons dan ook vier maal geheel vrijblijvend meetrainen. Tafeltennisbatjes en balletjes zijn op de club aanwezig. Hopelijk tot ziens!