Jeugd 1 en 2 beginnen goed

Zowel het eerste als het tweede jeugdteam moesten vandaag naar Friesland afreizen voor hun eerste competitie wedstrijd van dit nieuwe seizoen. Het eerste team behaalde een verdienstelijk gelijkspel in hun debuut in de Noordelijke Divisie. Jerrie won twee wedstrijden, Bas en Rick elk een en het dubbel werd ook gewonnen. Het tweede team startte vandaag in Franeker in de tweede klasse. Het team wist met zes vier te winnen! Pelle won maar liefst al zijn drie enkelwedstrijden, Rebecca maakte haar debuut bij Ttv Assen en pakte meteen twee enkelwedstrijden. Ook won dit duo het dubbel. Youngster Ryan beet dit keer drie keer in het stof maar zijn spel zag er veelbelovend uit voor de rest van de competitie. Team drie, vier en vijf beginnen volgende week met hun eerste wedstrijden.