Jeugd komt niet tot winst in Assen

Gisteren kwamen er twee van de vijf jeugdteams van TTV Assen in actie.
Jongens 1 speelde een wedstrijd tegen Argus 3. Beide teams spelen in de middenmoot van deze Noordelijke poule en zijn dus qua niveau aan elkaar gewaagd. Dat bleek ook uit de uitslag:  5-5. Jerrie en Bas wonnen twee wedstrijden en de minder fitte Rick won er een. Het dubbel met Rick en Jerrie ging eveneens verloren. Complimenten aan speelster Liecke Greven van Argus die knap van al onze drie jongens wist te te winnen.
Ons tweede team speelde tegen Oldambt. De nummer vijf tegen de nummer zes. Het beloofde vooraf zeer spannend te worden, maar mede doordat kopman Pelle niet was opgesteld trok Assen 2 toch aan het kortste eind: 2-8. Iris was verantwoordelijk voor beide punten, Ryan en Marco kwamen niet tot winst.
Volgende week spelen alle jeugdteams thuis.
Jongens 1 treft dan Delta Impuls uit Heerenveen
En het tweede team speelt dan tegen Franeker.