Jeugd 1 zet goede stap richting kampioenschap

Afgelopen zaterdag maakten onze jeugdteams zich op voor een nieuwe ronde uitwedstrijden. Drie van de vier teams reden richting Groningen en een team reisde af naar Friesland.

Het eerste jeugdteam won met forse cijfers van Vinkhuizen, alleen Wessel Knobbe wist twee keer winst te behalen, tegen Rick en Casper. Concurrent GTTC verloor onverwachts met zes vier van Delta Impuls, waardoor het eerste nu prettig aan kop gaat, met acht punten voorsprong op de nummer twee.

Het tweede jeugdteam trad aan in Middelstum. De tegenstanders wisten twee man op de been te brengen. Helaas lukte het niet om hier optimaal van te profiteren. Uiteindelijk werd er met zes vier verloren: Iris wist een partij te winnen. Aan het inspelen lag het in elk geval niet (zie video). Team twee staat nu keurig in de middenmoot.
Het derde team ging in de strijd om handhaving richting Buitenpost. Ondanks de spannende partijen, trok dit team uiteindelijk aan het kortste eind: zeven drie verlies. Reuben won er twee en Gijs voegde hier nog eenmaal winst aan toe.
Tot slot jeugd team vier, die hebben flink uitgehaald tegen het vierde jeugdteam van Groningen. Met een dikke 9-1 op zak, gingen ze meer dan tevreden na afloop weer richting Assen.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *