Laatste competitieronde van het seizoen

Heren 1 kampioen 3e divisie.

Afgelopen zaterdag was de laatste competitieronde voor de Asser teams. Heren 1 moest 5 punten halen voor het kampioenschap. Deze waren snel gehaald. In een hoog tempo was het door goed spel van Jan, Bob en Karwan 5-0. Op de foto inclusief Peter. Karwan speelde mee als vervanger van de geblesseerde Peter en zal volgend seizoen in het eerste spelen. Team 2 was al zeker van handhaving in de 3e divisie en zijn tweede geworden. Team 3 heeft het helaas niet gered in de Noordelijke 1e divisie en gaat een stapje lager samen met team 4 dat zich handhaafde in de Noordelijke 2e divisie.

Bij de jeugd kon team 1 nog kampioen worden in landelijk C. Door blessures kon de derde man Rick nauwelijks spelen en vielen Ryan en Iris om de beurt in. Dus al een prestatie dat ze konden strijden voor plek 1. Na 3 wedstrijden stond het 2-1. Daarna kwam het dubbel. De start was goed, maar het lukte Jerrie en Casper niet om de winst te pakken. De spanning nam toe. Casper verloor nipt en Ryan had ook winstkansen, maar met een eindstand van 6-4 verlies, kwamen ze een punt tekort voor het kampioenschap. Jammer, maar toch een knappe prestatie. Jerrie en Casper hebben laten zien dat ze toe zijn aan een stapje hoger en Ryan en Iris komen steeds dichterbij. Team 2 was al kampioen en behaalde zaterdag opnieuw een mooie 7-3 winst. Team 3 kwam dit seizoen wat traag op gang. De eerste 8 wedstrijden gingen verloren, maar na de 10-0 winst afgelopen zaterdag werd er nu opnieuw gewonnen. Nu met 6-4 en zijn ze alsnog op een vijfde plek geƫindigd. Klasse Anna, Rebecca, Sietse en Marco. Team 4 haalde 4 punten tegen kampioen GTTC en zijn als derde geƫindigd. Team 5 sloot het seizoen in stijl af met 9-1 winst. Met 91 punten uit 10 wedstrijden waren ze te sterk voor de derde klasse. Na alle wedstrijden en lang wachten op heren 2 tegen GTTC, is het seizoen afgesloten met gezamenlijk chinees eten.