Nieuwe website online!

Enige tijd geleden heeft Peter Z. een mooie website gemaakt voor onze club. Om de website zo interactief mogelijk te maken is de site in een nieuw jasje gestoken!

Naast een nieuwe lay-out kunnen mensen tevens reageren onder elk nieuwsbericht. Een leuke touch om de site interactief te maken. Op de homepage komen jullie daarnaast een maandkalender tegen. Door op een geplande activiteit te staan dan wel door te klikken kunnen jullie meer informatie lezen over de betreffende activiteit. Houdt deze kalender dan ook met regelmaat in de gaten!

PS. een aantal delen van de site zijn nog onder constructie. Deze zullen z.s.m. worden bijgewerkt.

0542f7f58d2983e0495ecb72a1baea1d