Team 2 kampioen!

Het is team 2 gelukt om kampioen te worden in de Noordelijk 1e divisie! Door dit goede teamresultaat promoveren zij naar de landelijk 3e divisie. Het was lange tijd erg spannend wie kampioen zou worden. Gelet op de standen beloofde het een nek aan nek race te worden, tot aan de laatste wedstrijd. Gelukkig voor Assen 2 kon in de een na laatste speelronde een gat worden geslagen met de concurrenten, waardoor de grootste druk van de ketel was voor de laatste wedstrijd. Deze laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Delta Impuls uit Heerenveen. Assen had aan 4 punten genoeg om het kampioenschap veilig te stellen, en dat lukte! Met een einduitslag van 8-2 winst op Delta eindigde ons tweede team uiteindelijk ruim bovenaan de poule met 10 punten voorsprong nummer op de nummer 2. Ard-Jan, Heleen, Richard C. en Richard L, super gedaan en van harte gefeliciteerd!!

img_6737-1