Noordelijk Afdelingskampioenschappen 2018

Afgelopen weekend waren de Noordelijke Afdelingskampioenschappen in Assen. De organisatie was voor het grootste deel door leden van onze vereniging gedaan. Als vereniging mogen we er trots op zijn dat wij in staat zijn met vereende krachten dit soort grote evenementen te organiseren. In totaal zo’n 135 deelnemers op één dag. De zeer warme dag werd succesvol afgesloten met een BBQ. Velen gaven aan dat dit toernooi voor herhaling vatbaar is, dus wie weet.

Ook het toernooi zelf leverde voor onze vereniging een aantal sportieve successen. Zo mocht Bob Eldering zich als winnaar laten kronen in de hoogste klasse en daardoor ook tot kampioen van de afdeling Noord. In diezelfde klasse steeg ook Patrick boven zichzelf uit en behaalde hier een keurige 3e plaats. Verder wist Kees van de Veen tot de laatste vier door te dringen in de F klasse. In de G klasse was Pelle Norder eerste in een van de 3 poules, helaas wist hij niet door te dringen tot de finales.

Bij de jeugd was Casper Stein succesvol met een 3e plaats in de B klasse. De jeugd was ingedeeld op ELO rating, daarbij was de hoogste ELO rating klasse A en de laagste klasse E.

Aan het eind van de middag is Shuo Han nog even in het zonnetje gezet door het afdelingsbestuur, zij werd immers Nederlands kampioen bij de dames.

Al met al een geslaagde dag.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *