Team 3 en 4 gestart in de de Table Stars Topklasse

Het voelde nog wel even raar: het derde team van vorig jaar is nu opgesplitst in twee teams van 2. Dit vanwege een nieuw opgezette duo competitie. Er werd gespeeld volgens het best of three systeem.

Gijs en Kirsten reisden samen met coach Chris af naar Friesland en mochten in Kollum aantreden tegen O.D.I (Oudega) en Nordic (Kollum). Het bleken twee sterk spelende teams te zijn. De eerste wedstrijd tegen O.D.I ging met 4-1 verloren. Gijs wist 1 enkelwedstrijd te winnen. De tweede wedstrijd ging nipter verloren: met drie twee. Gijs pakte opnieuw een enkelwedstrijd en ook het dubbel met Gijs en Kirsten werd gewonnen. Kirsten zorgde nog bijna voor een stunt in haar laatste wedstrijd maar verloor nipt met 11-13 en 13-15.

Tim en Niek speelden in Nieuw-Amsterdam tegen de Treffers uit Klazienaveen en het eerste team van Reflex uit Hoogeveen. Het werden mooie wedstrijden waarbij de eerste wedstrijd gewonnen werd met vier een (Niek: 2, Tim: 1 en dubbel). De tweede wedstrijd ging met drie twee verloren (Niek en Tim beide 1). Er waren vele spannende games te zien waarbij het twee kanten op kon vallen. Coach Martine en chauffeur Henk waren dan ook dik tevreden over het vertoonde spel.