Nieuwe clubkleding

Zoals jullie niet ontgaan zal zijn is er een nieuw clubtenue uitgezocht! Uiteraard in onze kleur blauw.  Een set hiervan hangt al enige tijd in de kantine. Inmiddels zijn ook alle andere pasmaten binnen!

Vanaf woensdag 14 december t/m donderdag 22 december kunnen we de kleding passen (er is ook een aparte dameslijn). Via de intekenlijst in de kantine kun je aangeven wat je wenst te bestellen (aantal en maat). Op deze lijst staan tevens de prijzen. In de kantine kun je aan Esther of Harrie vragen om kleding te passen.

Wat is precies verplicht en wat niet?
De shirts zijn in ieder geval voor alle competitie spelende leden verplicht. Alle andere kledingstukken, waaronder het trainingspak, de korte broek, hoodie en sokken zijn optioneel en ben je niet verplicht om aan te schaffen.