Zaterdag 21 april laatste competitie ronde

Vaak is de laatste wedstrijd van de competitie van groot belang voor het kampioenschap of degradatie. Voor een aantal teams is dit ook bij onze vereniging zo.
Voor het eerste team staat de wedstrijd met Trias op het programma. Met 1 punt achter op de naarste concurrent is er maar één remedie en dat is winnen al is dit met een minimaal verschil (6-4).
Het tweede team moest zijn beste speler Peter Zwama al vroeg in het seizoen afstaan aan team 1 hierdoor stonden ze voor een onmogelijke opgave. Helaas zullen zij het volgend jaar het een stapje lager in de 1e Noordelijk divisie weer moeten oppakken.
Team 3 speelt in de degradatie poule van de 1e Noordelijke en doet er alles aan om zich te handhaven. Met de 10-0 overwinning van afgelopen zaterdag moet dit ook zeker gaan lukken.
Team 4 en 5 spelen beide in de 1e klasse. Een klasse waar de 2 poules terug moeten naar 1 poule. Helaas zijn het oa onze teams die we volgend seizoen terug gaan zien in de 2e klasse.
Assen 6 pakt in de 3e klasse een keurige 2e plaats. Ook team 7 gaat voor plek 2. Opvallend daar is dat Yvonne Sinke hier nog steeds op 100% staat.
Bij de jeugd gaat het gelukkig allemaal wat beter. Zo zal ons 1e jeugdteam zeer waarschijnlijk het kampioenschap binnen gaan halen en kunnen zij zich opmaken voor de landelijke competitie. De laatste 2 punten moeten zaterdag gepakt worden tegen Vinkhuizen.
Het 2e jeugdteam zal ergens tussen een keurige plaats 2 en 4 gaan eindigen.
Het 3e jeugdteam zal zaterdag samen met Buitenpost om de laatste plaats strijden. Ook dit beloofd een spannende wedstrijd te worden.
Het 4e jeugdteam zal ergen mooi in de middenmoot van de 3e klasse gaan eindigen.

Résume beloven zaterdag vooral het 1e senioren en 3e senioren team en het 1e jeugd en 3e jeugdteam de belangrijke wedstrijden te worden. Dus laten we deze vooral even extra aanmoedigen aanstaande zaterdag.