• Sinds 1934
  • info@ttvassen.nl

TRAININGSGROEPEN

Eind vorig seizoen is er een inventarisatie geweest over de trainingen en trainingstijden van de maandag- en donderdagavond. De inhoudelijke opmerkingen heeft Peter Baten meegenomen in de trainingen.

De trainingsgroep van 18.00u.-19.30u.(Groep 1) is te groot en geeft weinig ruimte om de jeugd uit te breiden. De trainingsgroep van 19.30u.-21.00u. (Groep 2) is klein en heeft een groot niveauverschil. Daarnaast zijn er leden die een voorkeurstijd hebben voor de training.

Verder hebben we 4 leden van onze club die bezig zijn met de trainersopleiding niveau 2. Zij lopen stage bij de jeugdtrainingen en kunnen dus vanaf 19.30u. trainen.

De trainingsgroepen zijn als volgt ingedeeld.

Groep 1 bestaat uit Heren 1, 2 en 3 en de jeugd

Groep 2 bestaat uit de rest van het damesteam, overige competitieteams en de overige leden die aan hebben gegeven graag training te krijgen.

Groep 1 maandagavond                                                         Groep 1 donderdagavond     

Karwan                                                                                       Karwan                                                                Erik M.                                                                                        Erik M.                                                                  Bob                                                                                             Bob                                                                        Ricardo                                                                                       Peter                                                                Gert                                                                                            Gert                                                                      Jan M.                                                                                         Jan M.                                                                    Heleen                                                                                       Liecke                                                                    Jerrie                                                                                          Ricardo                                                                  Liecke                                                                                        Thije                                                                        Thije                                                                                          Timothy                                                                Peter                                                                                         Dennis South                                                        Timothy                                                                                    Melvin                                                                    Casper (als het kan met school)                                           Ryan (als het kan met school)                            Ryan (als het kan met school)                                              Casper (als het kan met school)

Jeugd:                                                                                                                                                                        Lucas                                                                                        Lucas                                                                      Sander                                                                                     Sander                                                                    Koen                                                                                        Bart                                                                          Bart                                                                                         Ingmar                                                                      Tom                                                                                         Koen                                                                        Anne Roos                                                                             Anne Roos                                                                Jan                                                                                          Tom                                                                            Cor                                                                                          Jan                                                                            Niels                                                                                       Cor                                                                                                                                                                            Niels                                                                          Jeugd 2 speelt deels met de senioren en deels met jeugd mee.      

Groep 2 maandagvond                                                       Groep 2 donderdagavond

Robert                                                                                    Robert                                                                      Edwin                                                                                     Edwin                                                                        Janine                                                                                     Janine                                                                        Melanie                                                                                  Melanie                                                                    Thirza                                                                                     Thirza                                                                        Roelof                                                                                     Roelof                                                                      Fokke Jan                                                                               Fokke Jan                                                                  Pelle                                                                                        Pelle                                                                          Brian                                                                                       Brian                                                                        Warner                                                                                   Warner                                                                      Vincent                                                                                   Vincent                                                                      Evelyn                                                                                     Evelyn                                                                      Melvin                                                                                     Coby                                                                        Dennis (nieuw lid(                                                                 Dennis (nieuw lid)                                                                                                                                                   Jerrie                                                                                                                                                                         Annemarie (kan ook op maandag)                                                                                                                     Laura (kan ook op maandag)                                                                                                                               Heleen

Leden die niet bij de trainingsgroepen staan en wel graag training willen, kunnen dit aangeven bij Peter Baten en worden dan toegevoegd aan groep 2.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


0

Openingstijden zaal

Maandag: 18:00 – 21:00
Woensdag: afhankelijk van animo
Donderdag: 18:00 – 21:00
Maandag tot 22.30 bij wedstrijden

Zaterdag: vanaf 11:30 bij thuiswedstrijden
* zie de kalender voor actuele tijden

Locatie

Sporthal de Spreng
Vredeveldseweg 57
9404 CC Assen

Contact

Tafeltennisvereniging Assen
Vredeveldseweg 57
9404 CC Assen
Telefoon: 06-41028236

Bij geen bereik bestuursleden 

(zie elders op de website)