• Sinds 1934
  • info@ttvassen.nl

Klaarzetten tafels op zaterdag en inspelen

We werken nu al een paar weken met de digitale scoreborden. Dit betekent dat we zaterdags alles gelijk wedstrijdklaar neerzetten, VOORDAT er ingespeeld wordt. We zetten dan extra inspeeltafels aan de andere kant van de afscheiding of ( als er basketbal is) in de kleine zaal. Als iedereen meehelpt alles klaar te zetten, kan er daarna rustig worden ingespeeld. Na de wedstrijden helpt iedereen met opruimen van tafels en stoelen. Ben je als team eerder klaar, ruim dan op wat mogelijk is, zonder dat andere teams er last van hebben.

0

Openingstijden zaal

Maandag: 18:00 – 21:00
Woensdag: afhankelijk van animo
Donderdag: 18:00 – 21:00
Maandag tot 22.30 bij wedstrijden

Zaterdag: vanaf 11:30 bij thuiswedstrijden
* zie de kalender voor actuele tijden

Locatie

Sporthal de Spreng
Vredeveldseweg 57
9404 CC Assen

Contact

Tafeltennisvereniging Assen
Vredeveldseweg 57
9404 CC Assen
Telefoon: 06-41028236

Bij geen bereik bestuursleden 

(zie elders op de website)